Actie voor het goede doel IT4Kids - Veiling bij paardensportevenement

De paardenspringsportwereld kwam van 6 t/m 11 augustus samen, want CSI Houten 2024 staat vond plaats. Alle ruiters gingen hier met elkaar de strijd aan, en op de laatste avond vond er ook nog een veiling plaats waarin er ook aandacht was voor IT4Kids.

De actie
Tijdens dit grote evenement waarbij de ruiters strijden op neen plaats op het podium wordt ook een veiling gehouden. Één van de veilingitems stond in het teken van IT4Kids en de totale opbrengst van dit item is geschonken aan IT4Kids als goed doel van het evenement. Dit heeft een fantastisch bedrag van 6400 euro opgeleverd. Deze opbrengst wordt ingezet voor het creëren van structurele sportkansen voor kinderen met een financiële of fysieke uitdaging.

Wat heeft het opgeleverd voor IT4Kids?
Naast dat er een fantastisch mooi bedrag is opgehaald voor IT4Kids, was dit weer een mooie sportieve actie waarbij IT4Kids in het zonnetje werd gezet. Dank jullie wel en een speciaal dankjewel voor CSI Houten en Veulenveiling Prinsjesdag die deze samenwerking mogelijk hebben gemaakt. 
 

Ook een actie starten voor het goede doel IT4Kids?
Wil je ook een (sportieve)actie starten? Laat het ons weten! Stuur ons een mail of vul het contactformulier op de website in. 

Ga hier terug naar de pagina met alle ‘Kom in acties’ voor IT4Kids.