Toolkit

Om je te helpen je bijdrage te verspreiden, heeft IT4Kids een toolkit ontwikkeld. Daarmee maken we het je gemakkelijker om de donatie kenbaar te maken binnen en buiten je organisatie en je stakeholders mee te nemen in jullie activiteiten op het gebied van MVO en circulair ondernemen. Hieronder kun je de verschillende onderdelen downloaden.

Basistekst 

We zijn verheugd dat we onze afgeschreven hardware hebben kunnen doneren aan Stichting IT4Kids. Dit is een stichting met het CBF-keurmerk, die structurele sportkansen mogelijk maakt voor kinderen die dit door financiële of fysieke uitdagingen anders niet zouden kunnen ervaren.

IT4Kids zamelt afgeschreven hardware van bedrijven in. De waarde van deze hardware doneert IT4Kids aan projecten van goede doelen die kinderen structurele sportkansen bieden. IT4Kids ondersteunt projecten van onder andere de Esther Vergeer Foundation, Dirk Kuyt Foundation, FC Utrecht, WKZ, Prinses Máxima Centrum, Ajax Foundation en Krajicek Foundation.

Met elkaar kunnen we zo het verschil maken voor kinderen die de mogelijkheid niet hebben om te sporten en zich mentaal en fysiek te ontwikkelen. Wist je dat 2 à 3 kinderen in een schoolklas in Nederland geen toegang hebben tot sport? En dat 70% van de kinderen met een fysieke uitdaging zich eenzaam voelt? Sport is essentieel voor de fysieke en mentale ontwikkeling van een kind.

Voor meer informatie bekijk ook eens de website van IT4Kids.

Meer nodig?

Als je meer nodig heeft dan wat in de Toolkit aanwezig is, neem dan gerust contact op met Marlissa.van.der.kamp@it4kids.com voor verdere ondersteuning. We staan klaar om je te helpen!